Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories

Over ons

Barging Solutions speelt in op de veranderende noden voor binnenvaart. Waar het vroeger volstond om vracht te voorzien van punt A naar punt B, vraagt de markt vandaag veel meer naar een totaaloplossing of concept.

Transportingenieur voor binnenvaart

Ons bedrijf ontwikkelt zich vandaag meer als een transportingenieur dan als een loutere vrachtpartner. Waar andere transporteurs stoppen, gaan wij nog een flink stuk verder voor u.

Wat maakt ons daarin dan uniek? Traditioneel hebben wij een link met ervaren engineers en technische specialisten. Zo kunnen wij verregaand technisch onderzoek en in-house concepten uitwerken voor de bouw van zeer specifieke binnenschepen.

Totaaloplossing voor uw logistieke flows

Met die achterliggende visie en expertise, heeft Barging Solutions zijn dienstverlening in de logistiek dan ook steeds meer geoptimaliseerd en uitgebreid. Uiteraard blijven vervoer van Bulk, Breakbulk en Projectcargo belangrijke activiteiten. Maar Barging Solutions heeft zich ook gespecialiseerd in het containervervoer en het transport van paletten via de binnenwateren. Die specialisaties zitten al een hele tijd niet meer in een beginstadium. Ze worden een wezenlijk onderdeel van de binnenvaart.

Een andere tak die Barging Solutions doet, is het vervoer van liquids over de binnenwateren. Door ons uitgebreide netwerk hebben we ook daarvoor heel wat troeven in handen waar u voordeel uit zult halen voor uw logistiek.

Door onze aanwezige knowhow vindt u bij Barging Solutions een gepast antwoord op al uw vragen voor transport via de binnenwateren. Wij gaan samen uw flows in kaart brengen en een oplossing op maat afleveren.

Contacteer Ons